Steppen van Groningen naar Maastricht

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Een eigen initiatief om het Pieterspad te gaan steppen is, om voor goede doelen te steppen. Ik wil hiermee graag een bijdrage leveren aan verschillende doelen zoals Alzheimer-nederland.

Waarom ik, Carlo Kooltjes uit Buren die de passie gevonden heb in het sporten op een step. Het is heerlijk op een step te mogen en kunnen genieten van onze Nederlandse natuur, en dit, doe ik nu al ruim 2 jaar. Mede daardoor, kan ik zeggen dat het een verslaving is geworden om door deze sport, steeds langere afstanden te kunnen rijden. Maar vele kinderen, volwassenen en ouderen kunnen niet (meer) sporten vanwege een ziekte die zij hebben gekregen en misschien ook nooit meer genezen kunnen worden. Daarom steun deze doelen om voor onderzoek deze vervelende ziektes uit te bannen. Steun!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (60%)
Bekijk alle donateurs
605
21:06 uur
02-02-2017
Zet hem op Carlo, het wordt zwaar maar je kunt het! We gaan voor een toekomst zonder Alzheimer! Namens al onze feestgangers mag ik dit bedrag aan je overmaken.