Lid van team: Dick en Lai Fun

Dementie de wereld uit

Lai Fun en ik maken het op afstand mee hoe dementie ervoor zorgt dat zus Bep en ome Geert geestelijk aftakelen. De impact die het heeft op partners en kinderen is enorm. Bep die haar identiteit van een intelligente en sociaal voelende vrouw volledig aan het kwijt raken is. Mijn stoere ome Geert die de verhalen uit zijn tijd als schipper op een tanker en als kraanmachinist in de Rotterdamse haven, niet meer kan vertellen. Beiden zijn andere mensen geworden. Dit doet dementie met een mens en dat moet stoppen.
Wij lopen de vierdaagse voor Bep en Geert. Doneert u a.u.b. een bedrag voor de Alzheimer stichting, zodat verder onderzoek deze ziekte kan uitbannen.
Dank u wel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (180%)
Bekijk alle donateurs
20
08:53 uur
15-06-2019
Nu wij dementie van zo dichtbij meemaken, willen we zeker bijdragen. Succes met lopen en mooi dat jullie dit doen! X
5
18:55 uur
01-06-2019
Er zijn meerdere doelen die ik ateun, het is geen mega-bedrag, maar alle beetjes baten. Ook ik maak redelijk dichtbij mee, wat Alzheimer doet. Ook met de kinderen van de patiënt.
20
15:40 uur
19-05-2019
15
10:24 uur
15-05-2019