Lid van team: Hoppinger runs for Alzheimer

Eric rent voor geld en aandacht aan Alzheimer Nederland

Nog te gaan

Einddatum: 25/10/2020

Afgelopen december kreeg mijn vader op 68-jarige leeftijd te horen dat bij hem de eerste fase van Alzheimer is geconstateerd. Een onvoorspelbare ziekte, waar nog veel te weinig over bekend is. Zowel qua oorzaak en mogelijke behandeling, als de bewustwording en impact binnen de samenleving.

Ik ben supertrots op hoe hij ermee omgaat, maar merk ook dat er rondom de ziekte nog een hoop te winnen is.

Rotterdamse Marathon

Om die reden heb ik -en ook Hoppinger- besloten om de Rotterdamse Marathon dit jaar aan te grijpen om meer aandacht en geld voor Alzheimer Nederland op te halen voor onderzoek, ondersteuning en voorlichting over de ziekte.

Ik loop de tweede helft (21.1km) van de Business Estafette en zal dus op de Coolsingel finishen. En stiekem doe ik dat dus ook een beetje voor mijn vader, net zoals we in 2001 in Central Park de New York City Marathon finishten.

Doneer

Hopelijk wil jij hier ook aan bijdragen, ik ben superblij met elke € die je kunt missen voor dit goede doel!

Wil je niet doneren, geen probleem! Als alternatief kun je ook de 15 mins online training https://samendementievriendelijk.nl/ volgen 🙂

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 750 (67%)
Bekijk alle donateurs
25
16:52 uur
09-03-2020
10
18:27 uur
06-03-2020
Beste Eric Ondanks dat de reden verdrietig is, een prachtig doel! Zet hem op! Je kan het!! Groet Kitty
25
08:48 uur
05-03-2020
Beste Eric, mooi doel dat ik van harte ondersteun met een bijdrage. Veel succes!
25
19:53 uur
04-03-2020