Now we still can

‘Now we still can’ is een sponsoractie voor de Alzheimer stichting. In 2020 werd er Alzheimer en Lewy body dementie vastgesteld bij de moeder (62) van Floris von Bönninghausen.

Dit nieuws heeft niet alleen haar eigen toekomstbeeld, maar die van de gehele familie compleet veranderd. Op veel te jonge leeftijd zijn zij genoodzaakt beetje bij beetje afscheid van haar te nemen. Naast het verdriet rees bij Floris ook gelijk de vraag: “Wat kan ik doen?” Niet alleen voor zijn eigen moeder, maar ook voor de toekomst van andere mensen met dementie. 

Anno 2021 is er nog geen manier om dementie te behandelen. Onderzoek hiernaar is dan ook van groot belang. Voor onderzoek is geld nodig, en daar is dit project voor tot stand gekomen. Met de sponsoractie ‘Now we still can’ hoopt Floris samen met een team van gelijkgestemden bij te dragen aan het onderzoek naar Alzheimer, en mogelijke behandelmogelijkheden in de toekomst.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 20.000 (68%)
Bekijk alle donateurs
25
12:03 uur
13-06-2021
Zondag 6 juni 2021: een toevallige ontmoeting in de trein richting Amsterdam. Een inspirend verhaal en gesprek over fietsen met vrienden en over een fietstocht langs de grens van Nederland. Dat laatste heeft nu voor jou een zeer speciale reden en dat verdient zeker support! Heel veel fietsplezier en succes met deze actie- wij wensen je een mooie fietstocht. Sandra & Gerard
5
10:37 uur
13-06-2021
Dementie raakt veel mensen, en ook de mensen eromheen.
25
13:14 uur
12-06-2021
15
11:57 uur
12-06-2021