Hardlopend in actie voor Alzheimer Nederland

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hardlopend in actie voor Alzheimer Nederland! Dementie (waarvan Alzheimer een veelvoorkomende vorm is) treft uiteindelijk maar liefst 1 op de 5 mensen. In mijn directe omgeving zijn er alleen al drie ouders van vrienden van mij (Anja Bruins, Arie van der Hoek en Marijka Houtman) waarbij een vorm van Alzheimer is vastgesteld. Als er geen medicijnen gevonden worden, verdubbelt het aantal mensen dat aan dementie lijdt de komende 30 jaar tot een half miljoen. Alle reden dus om geld in te zamelen en er hopelijk een steentje aan bij te dragen dat er wel medicijnen komen.

Daarom loop ik op 10 april aanstaande de marathon van Rotterdam. Voel je niet verplicht te geven, maar alle steun is meer dan welkom. Je gift gaat direct naar de bankrekening van Alzheimer Nederland.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (115%)
Bekijk alle donateurs
1.158
10:26 uur
25-04-2018
Fantastische prestatie voor een zeer goed doel!