Ingrid loopt de halve marathon Parijs voor Alzheimer Nederland

Op 10 maart 2019 ga ik de halve marathon van Parijs lopen, het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek van Alzheimer.
In mijn werk, als medisch pedicure, ontmoet ik mensen, geliefden, die nog samen wonen, maar niet meer samen leven. Alzheimer is tussen hen in komen te staan.
Ik ontmoet mensen die de grip op het leven verliezen doordat Alzheimer de herinneringen vervormt en hun persoonlijkheid wegvaagt.
Het raakt me, om te zien hoe hun naasten de zorg op zich nemen. Ik ben er getuige van hoe zij de strijd aangaan met de ziekte Alzheimer, een weg zoekend tussen de behoefte aan contact en connectie met hun geliefde partner, ouder of grootouder, broer of zus, soms zoon of dochter en de acceptatie van de “nieuwe werkelijkheid” waarin wanen en realiteit in elkaar overlopen.
Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren aan de strijd tegen Alzheimer en mij ver buiten mijn comfortzone begeven door een fysieke prestatie te leveren, waarvoor ik hard zal moeten trainen. Opgeven is geen optie!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.500 (100%)
Bekijk alle donateurs
10
21:34 uur
19-03-2019
Omdat ik trots ben op jouw prestatie Ingrid Smit en ik jouw actie graag wil ondersteunen. ERMA
25
11:36 uur
09-03-2019
Lof joe. Streefbedrag bereikt!
50
09:44 uur
09-03-2019
Zet hem op!
25
22:11 uur
08-03-2019