Lid van team: Team Rien AV Passaat

Dementie op retour !!

Hoi Hoi, aanstaande 7 april loop ik de marathon van Rotterdam. Ik heb mij aangesloten bij dit super mooie initiatief, opgezet door mijn vriendin Truus van de atlethiek uit Papendrecht. Ik wil hen heel graag steunen en daar heb ik jullie hulp bij nodig! Alle beetjes helpen.

 

Waarvoor doe ik het? 

Dementie kan ons allemaal treffen.... De donaties maken onderzoek mogelijk, onderzoek dat in ieders toekomst bijdraagt aan het terug of zelfs tot stilstand brengen van dementie. Waardoor de kwaliteit van leven toe kan nemen voor diegenen die de ziekte treft en zijn of haar naasten.

 

Alle beetjes helpen en maken het verschil, help jij mij mee om mijn streef bedrag te halen? 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (62%)
Bekijk alle donateurs
15
22:02 uur
06-04-2019
Dementie is een verwoestende ziekte. Meer onderzoek is nodig in de hoop op een behandeling om dit syndroom te kunnen behandelen en mogelijk zelfs te kunnen voorkomen. Ik vind het geweldig dat Lidy zich met deze mooie sportieve prestatie inzet voor Alzheimer Nederland.
15
21:08 uur
06-04-2019
Een geweldig mooi doel om voor te lopen. Stoer hoor, zet ‘m op!
15
17:01 uur
06-04-2019
15
09:16 uur
24-03-2019
Voor mij vader en lidy ik wens veel succes met lopen en genieten mooie stad Rotterdam