Michels Ten Miles

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Papa had alzheimer en is op 17 november overleden. Hij is 52 jaar geworden. Hij leed aan een erfelijke vorm van dementie. Zijn grootste hobby was hardlopen. Wij, zijn dochters van 15 jaar, gaan in 2016 meedoen met de Tilburgse Ten Miles. We hadden dit graag met hem willen doen, maar het is er niet meer van gekomen. Dit is voor ons een stukje rouwverwerking die we in iets positiefs willen omzetten. Wie steunt er onze actie!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 10.000 (110%)
Bekijk alle donateurs
11.005
23:04 uur
06-12-2015
Ik wil graag iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage en steun die geleverd is aan de Actie Michels ten Miles! Dank jullie wel!