Pieterpad wandeling

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik loop het Pieterpad, een wandelpad van Pieterburen (Noord Groningen) naar de Sint Pietersberg (nabij Maastricht) met een totale lengte van bijna 500 kilometer.

Ten eerste doe ik dit omdat het leuk is, het Pieterpad stond al jaren op mijn bucketlist. Ten tweede doe ik dit omdat ik geld op wil halen voor de Alzheimer Stichting. Een paar jaar terug heb ik mijn geweldige vader helaas verloren aan dementie. Tegenwoordig wordt één op de drie mensen getroffen door deze ziekte. Met wat extra geld kan men meer en beter onderzoek doen. Daarom zal ik na het bereiken van mijn doel, De Sint Pietersberg te Maastricht, EUR 500,00 overmaken aan de Alzheimer Stichting en vraag ik familie, vrienden en bekenden mij te sponsoren.

Dit sponsoren kan zowel financieel als fysiek. Financieel door een donatie te doen (druk hiervoor boven in dit scherm op de gele button doneer direct), fysiek door een dagje met me mee te lopen.

Inmiddels ben ik al behoorlijk gevorderd. Eind augustus, op donderdag 23 augustus 2018 om precies te zijn, hoop ik de Sint Pietersberg te bereiken. 

Groet,

 

Marcel Groen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (284%)
Bekijk alle donateurs
15
11:05 uur
04-09-2018
ten eerste nakoming van een belofte aan Marcel ivm de prestatie die hij heeft volbracht. En ten tweede een kleine ondersteuning in het onderzoek naar Alzheimer.
15
11:21 uur
03-09-2018
25
10:04 uur
03-09-2018
50
14:55 uur
02-09-2018