Richt je pijlen op...

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Samen met Archery Service Center heb ik een actie opgezet voor Alzheimer Nederland. Wij houden 26 juli een buiten koppeltoernooi. De volle 100% opbrengst gaat naar Alzheimer Nederland, ten behoeve van onderzoek naar dementie. Bent u geen schutter en wilt u toch een handje bijdragen aan deze actie? Dan waarderen wij uw donatie ten zeerste. Op de dag zelf is iedereen welkom om langs te komen bij de schietweide. Je kunt dan de schutters in actie zien en eventueel gezellig een drankje nemen op het mooie veld. Er zijn zitgelegenheden buiten naast het veld, voor goed zicht op het toernooi. We hopen op mooi weer.

Mijn motivatie komt eigenlijk voort uit het feit dat mijn beide grootouders dementie hebben. Ik wilde graag iets met mijn sport betekenen voor onderzoek naar dementie. Zodat we misschien de nieuwere generatie beter kunnen helpen met deze enorm hartverscheurende ziekte. Het is verschrikkelijk hoe mensen kunnen lijden onder de gevolgen van dementie, zowel de persoon zelf als de omstanders. Ook Alzheimer Nederland verdient de spotlight te hebben. Samen kunnen we een verschil maken voor meer onderzoek!

Het benefiet toernooi word gehouden de gehele dag op zondag 26 juli. Locatie: Kreuzelweg 23, 5961 NM Horst. Meer informatie over het toernooi: https://www.facebook.com/richtjepijlenop

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (115%)
Bekijk alle donateurs
1.151
20:42 uur
25-05-2015
Richt je pijlen op...!