Running 4 Alzheimer Nederland

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Iedereen komt vroeg of laat in aanraking met de vreselijke ziekte, Alzheimer. Het is verschrikkelijk dat hier nog steeds niets tegen te doen is, al is het maar om het proces te vertragen. Voor onderzoek en zorg is veel geld en zijn veel fondsen nodig. Daarom heb ik besloten om iets te doen om meer aandacht te krijgen voor Alzheimer Nederland en geld bij elkaar te zamelen.

Ik heb mezelf drie doelen gesteld middels hardloopwedstrijden. Deze streeftijden zijn een persoonlijke uitdaging voor mij! Wie wil mij steunen in het behalen van deze doelen met een bijdrage op deze aktiepagina!! Op de foto ben ik te zien in mijn hardloopshirt van Alzheimer Nederland die ik met trots draag tijdens al mijn wedstrijden die ik loop. Alles om meer aandacht te vragen voor Alzheimer en Dementie

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 750 (175%)
Bekijk alle donateurs
1.316
21:55 uur
23-06-2016
Bert you are a great ambassador for this cause.