Volleyballen tegen Dementie

Dementie is voor ons al jaren dichtbij en niet uit het leven weg te duwen. Jeannette de moeder van Joy, onze dochter, heeft al jaren een ernstige vorm van Dementie. Mijn dochter en ik hebben besloten in beweging te komen tegen Dementie. Dat doen we samen met onze Volleybalvereniging Utrecht.

Volleybalvereniging Utrecht  organiseert elk jaar eenmaal Super Saturday 18 januari 2020 in Sportcentrum De Galgenwaard. Een speciale dag met veel activiteiten en dit jaar ook aandacht voor Dementie. We willen dat doen door alle ruim 40 VVU teams en dus wel 500 speelsters hun wedstrijden te laten spelen in Alzheimersokken (www.alzheimersocks.nl); en misschien wel veel meer als tegenstanders mee gaan doen.

Op 18 Januari 2020 dus, wat zou dat een gaaf gezicht zijn. Om die 500 paar sokken te kopen hebben we jouw bijdrage nodig.

Stort een bijdrage op rekeningnummer: VV Utrecht NL33INGB0001667244 o.v.v. Alzheimersocks.

(Dus niet onderstaande doneerknop gebruiken)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (0%)