skatsie

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik sta klaar bij de start van de Gaasterland trail run... Maria tikt mij op de schouder, ben jij Jennie?
Ik zeg ja, Maria herkent mij van de uitvaart van Kerst. Maria verteld mij dat ze de marathon van Rotterdam gaat hardlopen ter nagedachtenis van haar schoonvader Ate Bootsma. Ate is overleden aan Alzheimer.
Ate, goede vriend van mijn zwager Kerst Koopman die zeer plotseling het leven heeft moeten verlaten.
Ik voel een verbintenis met Maria ... tijdens de trail kom ik mij zelf tegen. Tranen rollen over mijn wangen. Kerst wat mis ik jou, en velen met mij.
Hoe fijn zou het zijn dat Maria en ik samen de Marathon van Rotterdam gaan hardlopen ter na gedachtenis van Ate en Kerst.
In de week dat ik collecte loop voor Alzheimer neem ik contact op met Maria.. WE GAAN ER VOOR.. Maria staat onder de naam sportie ate... Loop jij in gedachten met ons mee xx

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (417%)
Bekijk alle donateurs
2.089
14:43 uur
25-04-2018
Super gedaan Jennie, wij zijn trots op je!