Spinning voor Alzheimer

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik heb de ziekte van heel dichtbij meegemaakt en dat was emotioneel heel zwaar om te moeten zien hoe iemand aftakelt. Je voelt je zo machteloos. Ik wil nu in aktie komen om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte zodat in de toekomst misschien mijn kinderen gespaard blijven van deze ziekte. En daarom organiseer ik een spinningmarathon: 19 november 2016 van 09:00 tot 13:00 uur (4 uur)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (226%)
Bekijk alle donateurs
1.130
10:41 uur
11-10-2016
Dit is de opbrengst van de spinningmarathon bij Sportcity Gouda Iedereen die heeft meegedaan, gesponsord en gedoneerd super bedankt. Het was een mooi evenement en ik hoop dat door onze inzet eens deze afschuwelijke ziekte wordt overwonnen!