Lid van team: Team Rien AV Passaat

Team AV Passaat 1

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

IGeld inzamelen voor een Alzheimer vrije wereld.

Mijn motivatie is vooral mijn schoonmoeder die Alzheimer heeft en in een verpleeghuis woont.

Ze heeft het daar heel goed, maar ze gaat steeds wat verder achteruit. Ze weet soms niet meer wat ze met een bord eten voor haar moet doen, dat is best heel triest om te zien. Maar zij is 87 jaar. Er zijn ook mensen veel jonger dan zij aan het dementeren, die nog volop in het leven staan , die nog  jonge kinderen hebben, daarom moeten we zoveel mogelijk geld inzamelen. Voor onderzoek om het dementie proces te stoppen.

 

13 januari 2019

Hier weer een update. Onze voorbereidingen voor de marathon lopen op schema. We hebben er erg veel zin in.

Maar we verliezen het doel waar we voor gaan niet uit het oog. We bevelen het van harte aan.

 

Update 17 februari 2019

48 dagen dan is het zover, de Marathon, wij trainen er goed voor. De ene keer gaat het wat beter dan de andere keer, maar we gaan ervoor. De duurloop op zaterdag brengt ons iedere keer op een ander plekje bij ons in de buurt. Deze loopjes worden uitgezet door Menco, op papier neemt hij de route mee en soms is het weleens een kilometertje meer, maar dat mag de pret niet drukken. Bij ons staat de gezelligheid voorop en gaan we niet voor de tijd maar om het uitlopen van de marathon. En voor het goede doel dus sponsor ons. Alvast bedankt.

 

10 maart 2019

 

Het is al bijna zover.....gisteren de 32 km gelopen....rondje Alblasserdam, Ridderkerk, Slikkerveer, Rotterdam en via Barendrecht en Hendrik-Ido-ambacht weer terug...droog weer, wel wat wind en een heel klein beetje zon. Dus het weer is ons steeds gunstig gestemd. De laatste loodjes...willen jullie ons sponsoren. Want Alzheimer kan zomaar je leven binnenkomen en dan is er geen weg terug.

 

23 maart 2019

De laatste lange afstand 28 km bij Fort Everdingen, het was gelukkig rustig weer,geen wind. Het was daar prachtig.We hebben er met elkaar weer een leuke training van gemaakt...we gaan nu rustig aan doen tot 7 April en dan ons best doen om de marathon uit te lopen en dat voor het goede doel ALZHEIMER NEDERLAND.

Ik hoop dat er nog veel geld gedoneerd wordt. Alvast iedereen bedankt👍🏻

 

8 April 2019

Gisteren was het dan zover de Marathon van Rotterdam. Wat was het een prachtige dag maar de grootste tegenstander was de warmte. Het was ontzettend zwaar vooral de laatste kilometers. Maar ik heb de eindstreep behaald en dat was mijn doel. En natuurlijk  de actie voor Alzheimer. We hebben een mooi bedrag bij elkaar gesprokkeld. Iedereen heel hartelijk dank daarvoor.

 

 

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 750 (147%)
Bekijk alle donateurs
178
20:12 uur
08-04-2019
25
22:37 uur
06-04-2019
70
21:57 uur
06-04-2019
25
17:06 uur
06-04-2019
Heel veel succes tante Truus! Wij zullen u op Zuid aanmoedigen.