Vergeet niet te doneren!

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Afgelopen zomer overleed mijn moeder. Zij had Alzheimer. Pas de laatste weken van haar leven verbleef zij in een verpleeghuis. Tot die tijd zorgde mijn vader voor haar. Als tweede mantelzorger (naast mijn vader) heb ik van dichtbij meegemaakt wat Alzheimer doet met de patiënt, de partner en de familie.

Al enkele jaren doe ik in december mee met de Adventure Run op Ameland, samen met mijn zoons en mijn vriend. Dit jaar wil ik deze gelegenheid gebruiken om in actie te komen voor Alzheimer Nederland. Daarom vraag ik jullie, mijn familie, vrienden, collega's en andere bekenden om mij te sponsoren. Het streefbedrag is €500,=...... Wij gaan met z'n vieren ons uiterste best doen op 16 december a.s. Vergeet niet te doneren!

Alvast bedankt!
Dita Klijnsma

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (100%)
Bekijk alle donateurs
500
14:37 uur
25-04-2018
Wat een mooie actie en een top prestatie!