Vierdaagse Nijmegen

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hallo, ik ben Nadine Gijzen! Ik ben 20 jaar oud en volg momenteel de opleiding tot verpleegkundige. In mijn vrije tijd turn ik graag en elk jaar wandel ik de vierdaagse van Nijmegen.

Dit jaar wil ik de vierdaagse lopen voor het Alzheimer fonds. Dit jaar wil ik de vierdaagse van Nijmegen gaan lopen voor het Alzheimer fonds. In mijn dagelijks leven heb ik te maken met dementie. Zowel in mijn beroep als in mij privé leven. Het is een prachtig beroep met prachtige mensen. Bijzonder kwetsbaar en soms zo afhankelijk van de zorg die geleverd wordt. Uit het diepst van mijn hart werk ik met en voor deze mensen. Ik focus me op de mooie kostbare momenten en verbinding die ik ervaar tijdens het werk met mensen met dementie. De humor de puurheid en de liefde maken het zo mooi. Hart verscheurend om te zien hoe hard mensen soms achteruit gaan door deze ziekte. Ik vind het mooi om de familie, naasten en de mensen zelf bij te kunnen staan in deze soms moeilijke tijd.

Help jij mij mee om geld in te zamelen voor Alzheimer? Zo werken we toe naar een wereld zonder dementie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 200 (141%)
Bekijk alle donateurs
30
22:24 uur
20-07-2018
Donaties vanaf de camping
40
23:00 uur
13-07-2018
Donatie vanuit de giftbox
15
12:45 uur
11-07-2018
Lieve Nadine, Ook ik wil je heel graag steunen in jou zoveelste avontuur tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Ik wens je heel veel kracht, succes en vooral plezier. KANJER!!!!
5
09:24 uur
09-07-2018