We did it!

14 september 2023 11:32

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! De SLOW-triatlon in Makkum. Het was heerlijk weer, misschien wel een beetje te warm tijdens het lopen, maar ik had geen haast, want er was geen tijdwaarneming.

Het zwemmen heb ik helaas moeten overslaan vanwege huidproblemen die ik niet wilde verergeren. Achteraf niet heel erg, aangezien de zwemroute erg ondiep was en zwemmen best lastig was.
Ik had het hele jaar nog niet buiten gefietst op de racefiets. Dus tijdens de triatlon gelijk het eerste ritje. Heerlijk genoten, super leuke route. En fietsen verleer je echt niet. Toen ik aan het lopen begon was het inmiddels aardig warm geworden. Ik heb het lekker afgewisseld met stukjes wandelen en dat ging prima!

Uiteindelijk hebben we met zijn allen 875 euro opgehaald. Waarvoor mijn grote dank! Met deze bijdrage kan er weer een stukje onderzoek gefinancierd worden. 

Bedankt een paar anoniempjes, B&P Professionals, Edward, Esther, Stefan, Vincent, Telecom Delfzijl, Arno, Marc, Duco, Maaike, Ineke, Sjoerdtje, Papa, Larissa, Coby, Petra, Abel, Mirella, Dimphy, Trijntje, Juliette, Allard, Karin, Inge, Marcello & Marielle. En ik zie dat een aantal mensen zelfs meerdere keren hebben gedoneerd. Dat is natuurlijk helemaal lief!