Nijmeegse Vierdaagse

Nog te gaan

Einddatum: 16/07/2019

Op 16 juli start de Nijmeegse Vierdaagse. Een wandeltocht waar elk jaar tienduizenden wandelaars aan mee doen. Loop jij ook mee en wil je met jouw deelname graag geld inzamelen voor de strijd tegen dementie? Wat geweldig! Dank daarvoor!

Maak nu een actie aan, deel deze op alle manieren die je kunt verzinnen en maak zo wereldkundig wat een geweldige prestatie jij gaat leveren. Wij nemen ons petje voor je af. Natuurlijk voor de prestatie zelf, maar ook omdat je je hiermee wilt inzetten voor Alzheimer Nederland. Zamel je het minimale streefbedrag in? Dan ontvang je in ruil voor jouw inzet een opvallend shirt van ons. Zo kan niemand meer om jouw initiatief heen!

Heb je vóór de Vierdaagse meer dan € 100 opgehaald dan hebben we nog meer in petto.

Je ontvangt dan dagelijks gratis toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Deze post staat ongeveer 10-15 kilometer voor de finish. Je krijgt de beschikking over overdekte zitplaatsen, extra toiletten, dagelijks iets te eten en drinken, mogelijkheid voor massage en nog diverse extra’s. Tevens ontvang je een tweede, extra ‘in actie’ wandelshirt.

Zondag 14 en maandag 15 juli staan wij in de stand van de Vierdaagsesponsorloop. Daar ontvang je het extra t-shirt en het toegangsbewijs voor de rustpost. Deze spullen worden van te voren dus niet opgestuurd. Wij hopen daar alle lopers te mogen ontmoeten.

 Aanmelden

  • Stuur een mail met jouw adresgegevens, geslacht en shirtmaat (S-XXL) naar inactievoor@alzheimer-nederland.nl.
  • Het t-shirt wordt dan in de laatste week van de betreffende maand verstuurd.
  • Heb je meer dan € 100 opgehaald voor de start van de Vierdaagse? Het extra shirt en toegangsbewijs rustpost ontvang je op zondag of maandag in onze stand van Vierdaagsesponsorloop.

Heel veel succes met de voorbereiding en de sponsorwerving! Op naar de Via Gladiola en natuurlijk feliciteren we je vrijdag graag persoonlijk met de behaalde medaille op de Wedren.

Vragen? Bel of mail ons! 

Arno, Mira of Esther | Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

033 303 2502

Bekijk alle donateurs
5
15:09 uur
25-06-2019
sympathieke actie van Ria Aan: Ria loopt voor Alzheimer
50
09:27 uur
25-06-2019
Heel veel succes met het lopen, en heel mooi dat er zo goed doel aangekoppeld wordt! Zo maken we de wereld weer een stukje mooier! Aan: Voor ik vergeet
10
19:03 uur
24-06-2019
Goed initiatief! Zet hem op!! Aan: Ria loopt voor Alzheimer
10
17:34 uur
24-06-2019
Succes Ria Aan: Ria loopt voor Alzheimer