Nog te gaan:

Nadat in 2004 een groep van 62 lopers hebben deelgenomen aan de New York Marathon om een bedrag in te zamelen voor goede doelen, ontstond binnen dat gezelschap het idee een evenement in Venlo te organiseren om de loopsport te promoten bij een breed publiek. Een goed georganiseerd, sfeervol loopevenement met verschillende afstanden waar veel mensen aan mee kunnen doen: de Venloop. Sinds de eerste editie in 2006 een jaarlijks terugkerend evenement. 

De Venloop 2023 vindt plaats op 25 en 26 maart 2023. Er zijn diverse hardloop- en wandelafstanden waaruit gekozen kan worden. Voor elk wat wils!

Doe mee met dit mooie evenement in deze gezellige stad en kom in actie voor Alzheimer Nederland! Kies jouw afstand en maak jouw actiepagina aan. Deel die met iedereen die je kent of ontmoet en breng ze op de hoogte van jouw voornemen met jouw prestatie geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. 

Zamel je het minimale streefbedrag in? Dan ontvang je in ruil voor jouw inzet een opvallend technisch sportshirt van ons. 

Heel veel succes met de voorbereiding en de sponsorwerving! 🍀💛

Vragen? Bel of mail mij! 

Mira Stienen - Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

06 57 45 24 88