24 uur tegen Alzheimer

24 uur tegen Alzheimer

Opgehaald

4.038
40% bereikt van het totaalbedrag € 10.000

24 uur voetballen tegen Alzheimer
14 & 15 juni 2019 
Sportpark de Bijenkorf - HVV Tubantia Hengelo

Dit is niet zomaar een voetbaltoernooi, maar een heel evenement. Schrijf je in met je team en doe mee! Of kom langs op de dagen van het evenement voor een unieke belevenis!

Wij zijn Luca, Sam, Tom, Bram en Emiel Valentijn, allen student Commerciële Economie – Sportmarketing aan Saxion Hogeschool Deventer. 

Vanuit een opdracht om een zogeheten ‘Real Experience’ te organiseren is er nagedacht om een fantastisch en uniek evenement te organiseren voor het goede doel. Al snel kwamen we gezamenlijk met het idee om een evenement te organiseren voor de Alzheimer Stichting Nederland, aangezien enkelen van ons daar in de directe omgeving mee te maken hebben gehad. 

Vanuit onze gezamenlijke interesse in voetbal kwam het idee om een voetbaltoernooi te organiseren, maar niet zomaar een voetbaltoernooi, een echt uniek concept was van cruciaal belang. Dit heeft ons in de richting van een 24 uur durend voetbaltoernooi gestuurd en dit hebben we dan ook volledig uitgewerkt en uitgedacht. 

Wij hopen met het organiseren van dit unieke evenement bovenal een bijzonder bedrag op te halen voor de Alzheimer Stichting Nederland!

 INSCHRIJVEN:

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor dit unieke evenement. Schrijf je in en doe mee!

https://24uurtegenalzheimer.nl/?page_id=12858