Samen lopen we tegen dementie. Support ons tijdens de Dam tot Damloop!

Nog te gaan

Einddatum: 17/09/2022

We weten sinds begin 2020 dat er Frontotemporale Dementie bij mijn vader Charlie is vastgesteld. Dit is een minder bekende vorm van dementie maar eentje met een naar en intensief proces. Hier is geen behandeling voor. Gezond en fit blijven kan helpen om het proces te vertragen. En dat is wat we zijn gaan doen. We rennen dus niet voor de snelheid of om een afstand te volbrengen zoals vroeger. We rennen nu om tijd samen door te brengen. ‘Hotel California Runs’ is ons gezamenlijke hardloop-logboek en dient als naslagwerk. Vanaf het eerste moment posten we dit via onze social kanalen op Instagram en Facebook.

Maar mijn vader is niet de enige die een strijd voert tegen dementie. Er zijn in Nederland namelijk ruim 290.000 mensen met dementie. Dat zijn er veel teveel en hier moeten we iets tegen doen. Daarom halen wij vanaf nu ook geld op om meer onderzoek mogelijk te maken naar dementie. En jij kan ons hier bij helpen!

Samen met ruim zouden we de Dam tot Damloop 2021 gaan lopen. Dit was een droom, nog een keer samen de finish over in Zaandam. Maar helaas door Corona gaat de Dam tot Damloop niet door. Maar wij wel!!

Want op zondag 19 september houden we onze eigen Dam tot Damloop editie Vondelpark. We gaan daar hardlopen met een aantal van onze Team Hotel California lopers. Wie aan wil sluiten en ook donaties op wil halen kan mee lopen, laat het ons even weten. 


We kunnen alle support gebruiken, dus steun ons of een van onze lopers met een bijdrage. Groot of klein maakt niet uit, wat je kwijt wil is welkom.

Alle donaties zullen 100% ten goede komen aan Alzheimer Nederland en besteed worden aan het mogelijk maken van meer onderzoek tegen alle vormen van dementie. 
Bedankt voor je steun!
#SamenTegenDementie

Liefs,
Charlie & Jordy

Hotel California Runs - Dam tot damloop 2016
Dam tot Damloop 2016

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 6.700 (89%)
Bekijk alle donateurs
25
10:13 uur
17-10-2021
25
13:17 uur
11-10-2021
Onderzoek is hard nodig.
10
07:15 uur
20-09-2021
10
21:50 uur
19-09-2021