Triatlon challenge accepted voor Alzheimer Nederland!

Nog te gaan

Einddatum: 20/06/2021

Iets goeds terug doen voor mensen die het harder nodig hebben dan wij dat is onze grootste motivatie. We kennen allemaal wel iemand, dichtbij of wat verder weg, die vroeg of laat te maken krijgt met dementie. Dat raakt ons en daarom willen wij een bijdrage leveren aan een toekomst zonder dementie!

Goede voornemens horen bij de start van het nieuwe jaar. Dus dachten wij, doe eens gek en schrijf je in voor een triatlon. En om de ervaring dan meteen nog waardevoller te maken dachten wij, we doen er een schepje bovenop en gaan geld inzamelen voor Alzheimer Nederland.

20 juni 2021 staan wij aan de start van de triatlon in Rosmalen. Motiveer jij ons met een financiële bijdrage? Dan beloven wij net ietsjes harder te zwemmen, fietsen en lopen.

Team tot het uiterste wordt mede mogelijk gemaakt door:

- Van der Doelen hypotheken, risicobeheer en verzekeringen

- Bierings Bouw & Timmerwerken

- Juwelier Ton van Grinsven

- Stukadoorsbedrijf van Grinsven

- Libregts Sportservice

- Van de Ven Schilderwerken

- Switch180 fitnessclub

- Van Zandvoort Legal

- Gloudemans gebiedsontwikkeling en taxaties

- Heideweg vastgoed

- MT Networks. Data- & Glasvezeltechniek

- Amarant

- SNL Group

- Laurant Hospitality Services

- Lucius APK B.V.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (88%)
Ik wil in dit team Doneer direct
Bekijk alle donateurs
15
17:53 uur
02-04-2021
15
20:06 uur
31-03-2021
100
10:35 uur
25-02-2021
Gewoon een goeie actie, en een goed doel, Ik ben zelf mantelzorger voor mijn demente vader, en weet dus wat de impackt is van deze ziekte.
50
16:37 uur
03-01-2021