SNOWVAL

SNOWVAL naar de Noordkaap voor Alzheimer

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 2.000

Als eigenaren van Viptrex Added Logistics (VAL) rijden wij vanaf 9 t/m 21 december 2022 door de sneeuw (SNOW) als team SNOWVAL. Wij doen dan namelijk mee aan de Noordkaap Challenge. Met onze eigen bestelauto, een Volkswagen Caddy 4x4, rijden wij vanaf Nederland naar de Noordkaap; het meest noordelijke puntje van Europa. Onderweg zullen wij de ijzige kou (met temperaturen van minus 30) trotseren en challenges uitvoeren om geld op te halen voor Alzheimer Nederland.

Wij vinden Alzheimer een vreselijke ziekte en hebben zelf van dichtbij meegemaakt wat het met een persoon doet. Daarom komen wij in actie! Dat is heel hard nodig, want maar liefst 280.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. Dit aantal loopt de komende 20 jaar op naar een half miljoen.

Donaties blijven noodzakelijk voor onderzoek en de strijd tegen de ziekte! Wil jij ons team supporten en jouw steentje bijdragen? Dat kan via de actiepagina op de website van de Noordkaap Challenge. Klik op de link, kies zelf een bedrag uit dat bij jou past en doneer. Wanneer je doneert, kan je gelijk doorgeven welke challenge jij ons graag ziet uitvoeren tijdens onze tocht naar de Noordkaap.

Alvast bedankt!

https://www.noordkaapchallenge.com/teams/202/snowval