Stap voor stap in actie tegen Alzheimer

Wandelen is één van mijn grote hobby’s. Elk jaar als in juli de Nijmeegse Vierdaagse gelopen wordt, vraag ik me af of dat iets voor mij zou zijn. Vier dagen een lange afstand wandelen zie ik wel als een uitdaging maar liefst niet in polonaise met een mensenmassa zoals die in Nijmegen ieder jaar op de been is. Dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door, maar wordt er wel een Alternatieve Vierdaagse georganiseerd. Op de website van Alzheimer Nederland zag ik dat er een mogelijkheid is om van deze Alternatieve Vierdaagse een sponsorloop te maken. Vorig jaar werd bij mijn zus Carien op 55 jarige leeftijd de diagnose Alzheimer gesteld. Als op zo’n jonge leeftijd Alzheimer in je leven komt, veranderen je leven en je toekomst ingrijpend. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop Carien er mee omgaat en wil op mijn beurt graag een bijdrage leveren aan een toekomst met Alzheimer. Helaas is deze ziekte (nog) niet te genezen en daar wil ik iets aan doen. Ik vind het fijn om het nuttige met het aangename te combineren en wil door vier dagen 50 km per dag te wandelen geld in gaan zamelen voor Alzheimer Nederland zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze verschrikkelijke ziekte. Wil jij mij helpen bij mijn actie om geld in te zamelen voor dit goede doel? Alle beetjes helpen. Als je mij hierin steunt, zijn alle stappen die ik deze vierdaagse ga zetten ook stappen in de richting van een oplossing voor Alzheimer.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 10.000 (88%)
Bekijk alle donateurs
25
17:21 uur
06-08-2020
Alfons wij zijn trots op jou, wat een mooi initiatief.
15
20:15 uur
31-07-2020
100
16:21 uur
28-07-2020
Vanuit Powerhouse vinden wij de maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk en daar krijgen wij energie van! Deze energie stralen wij graag uit en zo kunnen wij ons steentje bijdragen aan deze nare ziekte.
15
23:59 uur
27-07-2020