Damn tot Damn Alzheimer

Mijn moeder heeft Alzheimer en woont sinds juni vorig jaar op een gesloten afdeling. Vóór de opname, en ook nu, maak ik van dichtbij mee hoe slopend deze ziekte is voor haarzelf én haar omgeving.Gelukkig is ze zich steeds minder bewust en is ze heel blij met aandacht, een wandeling naar de stad, koffie met gebak, grapjes van vroeger. En als ze mijn vader ziet is ze nog gelukkiger. Haar achterlaten doet altijd pijn, bij haar zijn en in contact zijn is het fijnst. Voor mij als dochter merk ik dat het een gecompliceerd rouwproces is waar je in belandt, met veel downs,en gelukkig ook veel ups.Je ouders zien lijden is vreselijk.Het enigste wat je kunt doen is er zijn. Wat zou het mooi zijn als er door onderzoek steeds meer bekend wordt over het ontstaan van deze gecompliceerde ziekte, die vele vormen kent én over de behandeling.Voor mijn moeder is dat te laat, maar ik doe het toch ook voor haar en iedereen die er mee te maken heeft (gehad)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 150 (163%)
Bekijk alle donateurs
15
23:13 uur
21-09-2018
Mooi dat je voor dit doel loopt, geniet er van!
15
21:06 uur
19-09-2018
Ik loop zelf de Dam tot Dam voor de Linda Foundation maar wil ook graag een steentje bijdragen aan het goede werk van de Alzheimer Stichting. Dat doe ik graag via iemand die de Dam tot Dam loopt ook al kennen we elkaar niet persoonlijk :) Succes Annet en wie weet doen we high file tijdens de loop!
15
21:35 uur
09-09-2018
25
14:39 uur
09-09-2018