end 2 end lopen

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Op 8 april 2014 ben ik in Land's End (zuidwestelijk punt van Engeland) begonnen met lopen naar John O' Groats (noordoostelijk punt van Schotland). Deze wandeling wou ik heel lang doen voor mezelf maar ik heb die ook gedaan voor Alzheimer Nederland. Op 8 juli 2014 kwam ik aan in John O' Groats na 3 maanden en 2.130 km lopen. Een geweldige ervaring! Als je meer wil weten lees mijn blog: trevsend2end.blogspot.nl. Ik hoop dat je deze actie steunt met een donatie, alvast bedankt daarvoor.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.500 (60%)
Bekijk alle donateurs
1.500
19:07 uur
24-07-2014
Ik vind het mooi dat Trevor zijn sabbatical combineerde met een goed doel. En nog gehaald ook, die lange voetreis, goed hoor!