Marathon voor Alzheimer

Een op de vijf mensen krijgt dementie. Bij vrouwen is de kans nog groter: een op de drie vrouwen krijgt tijdens haar leven dementie. Dementie heeft een enorme impact op zowel de mensen die de ziekte krijgen als zijn of haar naasten, maar dementie is (nog) niet te genezen. Sinds mijn oma de diagnose Alzheimer heeft gekregen, nu 6 jaar geleden, heb ik haar ook zien veranderen. Het is dan ook door haar dat ik zie hoe belangrijk het is dat er meer onderzoek gedaan wordt naar deze ziekte.

Daarom loop ik zondag 8 april de 42,195 km van de Marathon in Rotterdam.Voor alle mannen en vrouwen met dementie, al hun naasten en voor mijn oma in het bijzonder.Ik heb jullie steun hard nodig om zo'n groot mogelijk bedrag op te halen voor deze stichting. Alvast bedankt voor jullie steun!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (0%)