Lopen voor Alzheimer Nederland (Nico Baars)

Nog te gaan

Einddatum: 20/10/2019

Op zondag 20 oktober 2019 loop ik de Marathon Amsterdam. Ik wil hiermee mijn moeder eren en geld inzamelen voor Alzheimer Nederland.

Steeds meer jonge mensen worden geconfronteerd met dementie. Ook mijn moeder was 1 op de 5 mensen die deze nare ziekte heeft gekregen. Al veel te jong. Dementie treft niet alleen maar ouderen.

 

‘Elke keer een beetje afscheid nemen… Van haar zelfstandigheid, haar stem, haar thuis, lach en blijdschap. Van haar knuffels en de liefde die ze gaf.’

 

Vandaag, 19 januari 2019, is het een jaar geleden dat wij definitief afscheid hebben genomen van mijn lieve moeder. Van dichtbij heb ik meegemaakt wat dementie doet met mensen. Mijn moeder was op het laatst niet meer dan een schim van de lieve, vrolijke vrouw die ze was. Een ziektebeeld dat je niemand toewenst. Dat doet veel met je. Het is erg verdrietig om aan de zijlijn te staan en niks te kunnen doen. Dit afschuwelijke gevoel wil ik andere families graag besparen! Op dit moment zijn er onderzoeken gaande om dementie vroegtijdig op te sporen en te genezen. Ik wil daar heel graag aan bijdragen, want ik wil dat dementie stopt!

Wil jij deze belangrijke onderzoeken steunen door mij te sponsoren tijdens mijn marathon?

Ik beloof je dat ik mijn best ga doen om zoveel mogelijk geld op te halen, maar ook om keihard te trainen en er een fantastische marathon van te maken.

Stop Dementie en doneer!

Alvast ontzettend bedankt!

Nico

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (99%)
Bekijk alle donateurs
50
21:58 uur
15-10-2019
Ik heb het zelf (nog) niet mee gemaakt gelukkig maar het lijkt me echt vreselijk als je er mee te maken krijgt dus vind het belangrijk dat er geld ingezameld wordt!!!!
5
12:24 uur
15-10-2019
45
16:35 uur
09-10-2019
250
13:35 uur
04-10-2019