We rennen de Rotterdam Marathon voor geld en aandacht voor Alzheimer

Nog te gaan

Einddatum: 23/10/2021

Op 25 oktober lopen we met 13 Hoppingers in totaal 3x de hele, 3x een duo- en 1x een estafettemarathon tijdens de Rotterdam Marathon om geld op te halen voor Alzheimer Nederland.

Naast geld zijn we ook Bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland en willen we zo aandacht genereren voor dementie en hoe dat de mensen, hun naasten en de samenleving raakt.

Daarnaast gaan we met onze digitale experts de online platforms van Alzheimer Nederland naar een volgend niveau tillen!

Doneren

Je kunt ons hierbij helpen door te doneren voor onze lopers van de Rotterdam Marathon. Wanneer je ons als bedrijf wilt steunen, zetten we je extra in het zonnetje door het plaatsen van je logo + link naar jullie website op deze pagina en onze sociale kanalen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (54%)
Bekijk alle donateurs
25
11:17 uur
13-08-2020
Namens Tutspul hebben wij gekozen om Stefan te sponsoren, maar indirect is dit voor alle lopers van het Hoppingerteam. Onze vader/man dealt op 56 jarige leeftijd met dementie en wij maken veel te vroeg mee wat dit voor hem en ons betekend. Go Hoppingers!
25
12:20 uur
12-03-2020
Naast mijn steun richting Stuart Campbell (die een hekel heeft aan hardlopen), steun ik dit doel vanwege de gestelde diagnose Alzheimer bij een van mijn directe familie leden.
25
12:08 uur
12-03-2020
10
22:19 uur
11-03-2020
Heel veel succes!!
3 Mar | 16:35

Shirtontwerp Rotterdam Marathon

Om ook tijdens het trainen en lopen van de Rotterdam marathon te laten zien dat we Alzheimer Nederland ondersteunen hebben we aparte hardloopshirts besteld. Wit -want het is altijd opeens tropisch warm in het eerste weekend van april- en met de logo's van Hopppinger en Alzheimer Nederland. Als ze binnen zijn zullen we een groepsfoto maken 😊
Lees meer