Team Mercer rent de Damloop en steunt onderzoek naar Alzheimer!

Nog te gaan

Einddatum: 17/09/2022

Gezondheid en kwaliteit van leven is helaas niet vanzelfsprekend. Denk aan de kwetsbare (oudere) mens met dementie. Zeker wanneer je een dementieproces van dichtbij meemaakt wordt duidelijk hoe complex en groot de impact is van deze ziekte. Alzheimer Nederland zet zich fantastisch in voor een toekomst zonder dementie.
Er wordt gewerkt aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Alzheimer Nederland geeft voorlichting, biedt ondersteuning en komt op voor veilige en betere zorg voor mensen met dementie. En zij maken wetenschappelijk onderzoek mogelijk, door financiële ondersteuning. Voor meer informatie:

www.alzheimer-nederland.nl/

Mercer (Nederland) B.V. vindt het belangrijk dat kostbaar onderzoek blijft en wordt uitgebreid. Mercer draagt hier dan ook graag een steentje bij. Supporten jullie dit goede doel en ons Mercer running team voor de Damloop op zondag 23 september a.s.?

Hartelijk dank voor uw bijdrage en support.

Team Mercer zet 'm op!

www.mercer.com

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.610 (85%)
Bekijk alle donateurs
10
10:05 uur
23-09-2018
Hoi Essie, € 0,50 per km en € 2,00 voor betoonde moed. Ik denk dat je windje mee hebt vandaag :). Zet um op je kunt het, tot gauw.
10
09:17 uur
23-09-2018
Nog op het laatste nippertje gezien ik mijn edentifier nodig had. Ik wens jullie een super mooi run toe vandaag. Super trots, goed doel❤
5
23:32 uur
22-09-2018
250
22:27 uur
22-09-2018
Wij dragen mooie en sportieve acties een warm hart toe! Zet 'm op Lisserbroekers en Mercer-team met jullie Dam-tot-Damloop!